Van Worsteling Naar

€ 100.000 Omzet of Meer

Ben jij onderstaande situaties ook beu?

 • Je werkt hard en haalt toch onvoldoende resultaat uit je bedrijf
 • Je lijkt voor buitenstaanders succesvol maar voelt je van binnen soms leeg en verveeld
 • Je slaagt er niet in de juiste en voldoende klanten aan te trekken
 • Je hebt moeite om jezelf als expert te positioneren in de markt
 • Je ondernemerschap vraagt zoveel tijd dat het privé wringt

"Hi, ik ben Annerie. Het is mijn passie om starters, ZZP'ers en MKB ondernemers een duidelijk pad te geven naar het volgende niveau van succes."

Je wilt vast niet dezelfde fouten maken als ik !

Ben jij weleens in de situatie geweest dat je je doelen alleen of met de mensen om je heen, je team op het werk niet kon bereiken? Dat er veel energie, tijd en aandacht ging naar het krijgen van nieuwe klanten zonder veel succes, het overtuigen van de bank voor je ondernemersplan, meningsverschillen en misverstanden met leveranciers en andere mensen waarmee je samen werkt, een team dat niet optimaal samen werkt etc.?

Ik ben geboren op 10 oktober 1966 en opgegroeid in een gezin met vier kinderen, ik was de derde. Mijn ouders hadden een aantal duidelijke waarden en normen. Als kind heb ik die zonder meer overgenomen en geïntegreerd in mijn doen en laten. En dat geldt natuurlijk ook voor het bedrijf dat ik heb opgebouwd. Deze waarden en normen werden natuurlijk ook het kenmerk waaraan mijn klanten mij herkennen: 

 • Wat je doet, doe je goed! Kwaliteit staat voorop!
 • Waar je aan begint maak je ook af! Opgeven is geen optie!
 • Een goed begin is het halve werk! Begin voortvarend!
 • Zo hoort dat!​ Werk hard zodat je lekker verdient!

Deze waarden en normen hebben mij veel gebracht maar kennen ook een negatieve kant. Ik werkte minimaal 70 uur per week, verzette bergen werk, volgde veel opleidingen, kreeg twee kinderen (waar ik ongelooflijk trots op ben), deed internationale projecten, ging scheiden en combineerde een eigen bedrijf met de opvoeding van twee kinderen.

Geloof me, je wilt niet dezelfde fouten maken als ik toen ik net was gestart met mijn bedrijf. Mijn business was enkel gebaseerd op uurtje-factuurtje en ik was succesvol. Ik had een prima inkomen en klanten in overvloed. De keerzijde was dat ik altijd aan het werk was, meestal 60-70 en soms wel 80 uur per week. Je kunt je waarschijnlijk voorstellen dat dit niet zonder opoffering van onder andere mijn gezondheid en relaties is gebeurd. Dus de afgelopen jaren ben ik op zoek gegaan naar andere manieren om mijn kennis te verkopen en de levensstijl te leven die ik wens. Ik heb erg veel geld geïnvesteerd om met de beste en meest krachtige mentoren, coaches, persoonlijke- en business goeroes te werken, zowel nationaal als internationaal.

Mijn leven nu is totaal veranderend en geeft zoveel meer voldoening en plezier! ​

Met mijn kennis van NU had ik het anders aangepakt!


Succesvolle en rijke ondernemers hebben in de basis dezelfde manier van denken en doen. Er zijn net als in sport, ondernemers die winnen en ondernemers die verliezen. Iedereen die een sport beoefent weet dat je eerst de basis moet beheersen, saai hè? Als je zoals ik waterpolo speelt weet je dat er in de basis niet veel gebeurt. Je moet kunnen zwemmen met de bal, een pass geven en kunnen doelen. De kwaliteit van elke van deze drie basisvaardigheden bepaalt het succes. Dat is met ondernemen net zo.  Het probleem met ondernemen is dat maar liefst 90% van de ondernemers nog nooit een training of opleiding heeft gevolgd over de basis elementen voor succesvol ondernemerschap.  

Er is overigens een enorm verschil tussen ondernemers die de intentie hebben welvaart te creëren voor zichzelf en hun omgeving èn ondernemers die werken om de rekeningen te kunnen betalen. De basis is verschillend. Wat is jouw intentie met je bedrijf? Ken jij de 5 cruciale elementen voor succesvol ondernemerschap?

Klinkt dit als iets wat jij zou kunnen zeggen?

"Ik heb ambitie en grote plannen - maar kan de tijd en energie niet vinden om ze te realiseren"

"Ik weet wat mijn lots-bestemming is - ik mis alleen de route om er te komen"

"De vonk is uit mijn carriëre - ik voel dat ik iets anders moet gaan doen."

"Zeker, ik ben succesvol - maar de laatste tijd vraag ik me af of ik wel gelukkig ben."

"Ik weet dat ik een grotere impact kan maken op de wereld - maar ik weet niet zeker hoe ik dat kan doen."

"Ik wil met mijn bedrijf naar het volgende niveau van succes - en heb daarbij de expertise en ondersteuning van anderen nodig."

Is het echt mogelijk?

Durf jij te dromen over mogelijkheden en kansen? Durf jij te geloven dat waar jij over droomt voor jou realiteit kan worden? Hoe ziet jouw leven eruit als jouw bedrijf je de financiële vrijheid geeft om echte keuzes te maken en de dingen toe doen die je energie geven? 

Is het echt mogelijk om via een duidelijke route te groeien van onzichtbaar naar onmisbaar in je markt?

Onzichtbaar

Transformeer

Onmisbaar

Hoe verandert jouw leven als ....

 • Jij een winnaars mentaliteit hebt, vindingrijk en onstopbaar bent en je een obstakel ziet als "stepping stone". 
 • Jij voor je bedrijf een geweldige business blueprint hebt waardoor je een magnetische aantrekkingskracht hebt voor potentiële nieuwe klanten.
 • Jij je bedrijfsprocessen gesystematiseerd hebt waardoor processen vanzelf lopen en details niet meer constant jouw aandacht vragen. 
 • Jij veel taken met een gerust hart kunt delegeren aan je (virtuele) team en jij bezig kunt zijn met je passie. 
 • Jij moeilijke situaties, onderhandelingen etc. naar jouw hand weet te zetten en met impact tot een goed eindresultaat brengt. 
 • Jij je aandacht kunt richten op de activiteiten die echt bijdragen aan de winstgevendheid van je bedrijf. 
 • Jij trots en tevreden bent omdat je weet dat je in jouw niche (mede) koploper bent en je je klanten de best mogelijke service geeft. 
 • Jij vele mooie herinneringen met je vrienden en familie tot stand brengt omdat je bedrijf voor jou werkt in plaats van dat jij een slaaf van je bedrijf bent.

HET KAN ECHT ANDERS! 

STEP INTO YOUR BUSINESS GENIUS,

JOUW ROUTE NAAR  

HET VOLGENDE NIVEAU VAN SUCCES

IN 5 DUIDELIJKE STAPPEN

Uit mijn persoonlijke proces als ondernemer en mijn ervaring met veel bedrijven en ondernemers is mijn passie ontstaan om ambitieuze en resultaatgerichte ondernemers die worstelen om het maximale uit hun bedrijf te halen, een verkorte route te bieden naar een succesvol bedrijf dat je voldoening, succes en vrijheid geeft!

Ik ben vanaf 2005 zelfstandig ondernemer en heb ruim 28 jaar ervaring in het bedrijfsleven als HR & Projectmanager, Management Team Lid, Coach, Trainer en Mediator. Ik heb tientallen ondernemers en bijna honderd leidinggevenden en medewerkers begeleid op het gebied van visie-ontwikkeling, teambuilding en -coaching, (cultuurveranderings)projecten, het doorbreken van persoonlijke barrières en het omgaan met moeilijke onderhandelingssituatie en conflicten.

Herken de patronen en doorbreek de barrières! 


Telkens weer heb ik gezien en ervaren wat ondernemers tegen houdt om door te groeien naar het volgende niveau van succes. En het goede nieuws is dat hier een herkenbaar en steeds terugkerend patroon in zit. Mijn persoonlijke ervaringen tijdens het "zij aan zij" werken met ondernemers, gecombineerd met de inzichten uit de beste business trainingen en - coaching die ik heb gedaan de afgelopen jaren, hebben geleid tot de ontwikkeling van het "Step Into Your  Business Genius"-programma. In dit programma train ik ambitieuze en resultaatgerichte ondernemers de volgende stap te maken in hun bedrijf waardoor zij blokkades doorbreken en zowel hun inkomen als vrije tijd exponentieel laten groeien door middel van een duidelijke route in vijf stappen.

​Step Into Your Business Genius

Ontdek hoe je naar het volgende niveau van succes groeit 

met deze beproefde methode.

Er is een radicale nieuwe manier van zaken doen waardoor je meer kunt bereiken door minder te werken. Ja, dat is echt waar! Je kunt een record-omzet bereiken in je bedrijf en toch minder uren werken dan ooit tevoren.

Het Step Into Your Business Genius programma introduceert je in deze nieuwe wereld van mogelijkheden. Je leert precies hoe je jouw bedrijf kunt transformeren in een slimmer, sneller en meer winstgevend bedrijf. 

Wat is Step Into Your Business Genius eigenlijk? Step Into Your Business Genius is een programma dat bestaat uit 5 modules waarin persoonlijke- en business ontwikkeling wordt gecombineerd en waarin je precies leert hoe je snel je bedrijf naar minimaal € 100.000 omzet kunt laten groeien.

Business Genius werkt met slimme en eenvoudige, bewezen processen en technieken. Een combinatie van persoonlijke- en bedrijfsontwikkeling.

Is het echt mogelijk?

Durf jij te dromen over mogelijkheden en kansen? Durf jij te geloven dat waar jij over droomt voor jou realiteit kan worden? Hoe ziet jouw leven eruit als jouw bedrijf je de financiële vrijheid geeft om echte keuzes te maken en de dingen toe doen die je energie geven? 

Is het echt mogelijk om je bedrijf om te bouwen van een lekkende emmer tot een waterdicht systeem?

Lekkende Emmer

Transformeer

Waterdicht Systeem

Ken jij de 5 Cruciale Elementen

van

Succesvol Ondernemerschap?

Iedereen is op zijn eigen manier geniaal. Geniaal ondernemerschap is een aan te leren vaardigheid. Het gaat om het leren kennen en toepassen van de vijf cruciale elementen van succesvol ondernemerschap. De 5 modules van het Step Into Your Business Genius programma zijn hier helemaal op toegespitst. Hieronder tref je een korte beschrijving van de vijf cruciale elementen aan:

Your Personality

Het enige dat je tegen houdt ben je zelf. Als ondernemer ben je je eigen instrument en daarom beginnen we in deze eerste module bij jou.

Business Blueprint

In deze module staat de basis van je bedrijf centraal, de blueprint. Je visie, doelen, business model, niche, marketing strategie en andere zaken die essentieel zijn om een aantrekkelijk aanbod te hebben voor jouw doelgroep worden diepgaand behandeld en werk je uit tot een concreet plan.

Genius Impact

Er bestaat geen grotere kracht om mensen in beweging te krijgen, om buitengewone resultaten te realiseren, om vreugde, blijheid en voldoening te creëren en een positieve verandering te brengen in het leven van jezelf en dat van anderen dan impact. Hoe je impact creëert, leer je in deze module.

Genius Team Formation

Als je eenmaal aan de slag bent met het Step Into Your Business Genius programma, merk je al snel dat je succesvoller bent. In deze module leer je dan ook hoe je een (virtueel) team samen stelt dat jouw business boost en je de ruimte geeft om die dingen te doen die jij graag doet en waar jij goed in bent.

Genius Team Development

Als je eenmaal een geweldig (virtueel) team hebt geformeerd, vraagt dat team wel aandacht en begeleiding van jou. In deze module leer je hoe je dat zo effectief en efficient mogelijk doet.

Wat klanten zeggen over Business Genius

John Doe UI/UX Designer

“Jaren in het hart van bedrijven geopereerd”

“Annerie brengt een grote hoeveelheid, zeer praktische ervaring in. Je kunt onmiddellijk aan haar merken dat ze jaren in het hart van bedrijven heeft geopereerd. 

Ze denkt onafhankelijk en communiceert met open vizier, naar alle belanghebbenden. Daarmee wint ze snel vertrouwen."

Roel Kraaijenbrink

“Van uitzichtloos naar werkbaar en prettig"

“Met haar kennis weet ze de vinger op de "zere plek" te leggen. Ze stelt de juiste doortastende vragen en haalt zo het probleem naar boven. 

Ze kan goed inspelen op het individu èn het team. Ze weet wat het team nodig heeft en ik als persoon om verder te komen. Ze heeft van een uitzichtloze situatie weer een werkbare en prettige werksfeer gemaakt"

Jeroen van der Vegt
John Doe UI/UX Designer
John Doe UI/UX Designer

“Confronterend en leidend tot een boost”

“Annerie hield mij een spiegel voor. Dat kon confronterend zijn.

Tegelijkertijd leidde dat tot een enorme boost in mij ontwikkeling binnen mijn huidige rol"

Mirjam van Krieken

Wat leer je precies in iedere module?

Step Into Your Business Genius programma

Your Business Genius Personality

Mindset als belangrijke basis voor succes

Het enige dat je tegen houdt ben je zelf. Als ondernemer ben je je eigen instrument en daarom beginnen we in deze eerste module bij jou.

Na deze module:

 • Weet je wie je bent en waarom je doet wat je doet.
 • Ken je je drijfveren en je doelstellingen voor ondernemerschap.
 • Zijn al je acties in lijn met je diepste passie en je werkelijke levensdoelen.
 • Is glashelder wat je nu nog tegen houdt om meer inkomen te genereren en wat je gaat doen om de door jouw gewenste levensstijl te creëren. 
 • Heb jij je angsten en belemmerende overtuigingen getransformeerd in duidelijke, gerichte en positieve acties die deuren openen naar meer succes.
 • Neem jij sneller en betere beslissingen.
 • Ben je meester in het doen, want actief overtreft altijd inactief.
 • Weet je balans te behouden en voldoening te vinden op alle gebieden in je leven.
 • Kun je de geheime mindset-technieken toepassen die door grote leiders, succesvolle ondernemers en top atleten dagelijks worden beoefend.
 • Neem je jouw kant en klare plan om je meest ambitieuze dromen en doelen te realiseren onder de arm mee naar huis.
 • En nog veel meer!

Business Genius Blueprint

Fundament voor een vrij leven

In deze module staat de basis van je bedrijf centraal, je business genius blueprint. Je visie, doelen, business model, niche, marketingstrategie en andere zaken die essentieel zijn om een aantrekkelijk aanbod te hebben voor jouw doelgroep worden diepgaand behandeld en uitgewerkt tot een concreet plan. Met deze informatie, handvatten en templates krijgt jouw bedrijf een onweerstaanbare aantrekkingskracht in de markt en creëer je welvaart voor jezelf en je naasten. 

Na deze module:

 • Heb jij je niche gekozen (of verfijnd) voor je bedrijf. Je doelgroep, het probleem dat zij ervaren en jouw oplossing zijn naadloos op elkaar afgestemd en daardoor uitnodigend.
 • Kun jij jouw boodschap zo overtuigend brengen dat klanten naar je toe komen en "ja" zeggen tegen je product en dienst.
 • Kun je acht beproefde welvaartstechnieken toepassen op jouw persoonlijke en bedrijfssituatie.
 • Ben je een marketing genius met een handvol praktische technieken, speciaal voor kleinere ondernemers, ongeacht het budget dat je ter beschikking hebt. 
 • Straal je van zelfvertrouwen in verkopen en kijk je uit naar het volgende verkoopgesprek.
 • Onderneem jij met het einddoel voor ogen en heb jij je bedrijf ingericht op een manier die ruimte biedt om passieve inkomsten te genereren.  
 • Zijn jouw lange termijn doelstellingen gekoppeld aan korte termijn mijlpalen en tastbare actieplannen. 
 • En nog veel meer!

Genius Impact

Eén kleine verandering maakt het grote verschil

Ik hou niet van verkopen. Is dit programma toch passend voor mij?

De eerste twee modules zijn de basis voor succes. Deze derde module gaat over impact. Met impact bedoelen wij dat je weet wat te doen als het moeilijk wordt met samenwerkingspartners, toeleveranciers, banken, klanten en je (virtuele) team. Je hebt de juiste vaardigheden om anderen te beïnvloeden, weerstanden te overwinnen, conflicten op te lossen en maximale (onderhandelings-) resultaten te realiseren met behoud van goede relaties. Impact is DE factor die je resultaten exponentieel laat groeien.

  Na deze module:

  • Ben jij zo krachtig in communicatie dat je bijna altijd krijgt wat je wilt.
  • Heb je jouw "core story" geschreven waardoor jouw geloofwaardigheid accelereert. De deur wordt geopend naar droomklanten en je transformeert van verkoper naar betrouwbare expert.
  • Ben jij bedreven in "win-win" verkoopvaardigheden die werken in de echte wereld.
  • Voel jij je comfortabel als een potentiële klant "nee" zegt. Je weet de ware reden te achterhalen en de "nee" om te zetten in een overtuigende "ja".
  • Win en of bespaar je een fortuin door slimme onderhandelingstechnieken die je hebt geleerd dagelijks toe te passen. 
  • Draai jij je hand niet meer om voor lastige lieden want jij weet hoe je die voor je wint.
  • Herken jij conflicten, ken jij je eigen conflictstijl en heb je de tools om conflicten om te zetten in kansen.
  • En nog veel meer!

  Genius Team Formation

  Verdeel de taken en vermenigvuldig het succes

Als je eenmaal aan de slag bent met het Step Into Your Business Genius programma merk je al snel dat je succesvoller bent en dat er meer rollen en taken ontstaan die je aandacht vragen. In deze module leer je dan ook hoe je een (virtueel) team samen stelt dat perfect past bij de fase waarin je zit met je bedrijf zonder de gevreesde risico's. Je creëert een team dat naadloos past bij jouw waarden en normen en je de ruimte geeft om de dingen te doen waar je passie voor hebt.

Na deze module:

 • Weet jij waarom het vormen van een team onvermijdelijk is als jij meer resultaat wilt bereiken in minder tijd.
 • Weet jij hoe je in lijn met de ontwikkeling van je bedrijf, gefaseerd, slim en veilig een team kunt opbouwen EN de risico's te beperken.
 • Kun jij op het juiste moment het juiste team samen stellen.
 • Ken en benut jij jouw "business genius personality" bij het werken met je team(s) en weet je ook vooral wat je zelf niet moet doen.
 • Snap je de verschillende fasen van een team en welke randvoorwaarden en faciliteiten belangrijk zijn.
 • Creëer jij een bedrijfscultuur die jouw bedrijfsdoelen ondersteunt.
 • Kun jij (project)teams formeren en ontbinden zonder dat er bitterheid en verminderde moraal ontstaat bij je best presterende teamleden.
 • En nog veel meer!

Genius Team Development

Ga met je team om alsof ZIJ het verschil maken,

dan doen ze dat ook!

Je team en teamontwikkeling zijn de sleutel tot je schaalvergroting en dus de exponentiële groei van je inkomen en vrije tijd. Bij de module Genius Team Formation staat de vraag hoe je een team formeert centraal. In deze module, Genius Team Development, staat vooral jouw leiderschap centraal.

Als je eenmaal een geweldig team hebt geformeerd, vraagt dat team wel aandacht en begeleiding van jou. In deze module leer je hoe je dat zo goed mogelijk en tijds-efficient kunt doen.

Na deze module:

 • Ben jij een teamleider die het team en haar leden inspireert.
 • Weet jij de juiste mensen op de juiste posities te plaatsen waardoor verbetering van je dienstverlening continue aandacht krijgt krijgt.  
 • Heb je een alert team dat vroegtijdig markt- en technologische ontwikkelingen signaleert en vertaalt naar jouw specifieke bedrijfssituatie. 
 • Komt je team afspraken na en krijg je de resultaten die je van je team verwacht.
 • Weet jij hoe je gebroken beloften, geschonden verwachtingen en onwenselijk gedrag bespreekbaar kunt maken en tegelijkertijd de relatie en resultaten te verbeteren.
 • Weet je bijzondere resultaten te bereiken door te sturen op accountability (je job doen èn resultaten behalen) van je team en de teamleden.
 • Heb je een uitgebreide gereedschapskist met instrumenten, hulpmiddelen, checklists, templates etc. die je afhankelijk van de situatie kunt inzetten.
 • En nog veel meer!

Is het echt mogelijk?

Durf jij te dromen over mogelijkheden en kansen? Durf jij te geloven dat waar jij over droomt voor jou realiteit kan worden? Hoe ziet jouw leven er uit als jouw bedrijf je de financiële vrijheid geeft om echte keuzes te maken en de dingen toe doen die je energie geven? 

Is het echt mogelijk om in plaats van te worstelen met een complexe puzzel                                    een duidelijke route naar succes te krijgen? 

Complexe Puzzel

Transformeer

Duidelijk Pad

 Voor wie is dit programma ?

Step Into Your Business Genius is de perfecte keuze als je "JA" antwoordt op één of meer van onderstaande uitspraken:

 • Je bent ontzettend gemotiveerd om je eigen bedrijf te starten of naar het volgende niveau te brengen om zo je financiële vrijheid te creëren. 
 • Je bent een starter, ZZP'er of MKB-Ondernemer die meer geld wil verdienen door slimmer te werken, niet harder.
 • Je bent een professional die kennis aanbiedt zoals bijvoorbeeld: life- en business coach, adviseur of therapeut, yoga-leraar, website ontwikkelaar, schilder, copy-writer, marketing- media en PR adviseur, artiest, honden uitlaatservice etc. etc.
 • Je bent extreem druk en je wilt snel leren hoe je met minder energie en uren minimaal hetzelfde kunt blijven verdienen.
 • Je wordt overspoeld met informatie en diep van binnen weet je dat je nu snel de regie in handen moet nemen om dingen te veranderen.
 • Je staat open voor nieuwe dingen en hebt een pro-actieve houding.
 • Je bent bereid om je ideeën en ervaringen te delen met anderen. Je waardeert het om deel uit te maken van een creatief proces.
 • Je bent altijd op zoek naar mogelijkheden voor verbetering.
 • Je bent er klaar voor om je eigen financiële toekomst te creëren in plaats van voor een baas te werken.

Of je een bedrijf wilt starten of laten groeien, je inkomen exponentieel wilt laten stijgen, een zekere toekomst wilt creeren voor jezelf en je naasten, meer keuze vrijheid wenst of omdat je eenvoudigweg het potentieel dat je in je hebt wilt vervullen, DAN IS DIT VOOR JOU!

Als jij het lef hebt om in een nieuw territorium te stappen, zodat je significant verbetering kunt bereiken in je financiën, je levensstandaard, je vrije tijd, je relaties en je gezondheid etc., dan is dit je ticket naar succes!

Wat klanten zeggen over Business Genius

John Doe UI/UX Designer

“Professioneel en Oplossingsgericht”

“De reden dat ik enthousiast ben over haar manier van werken is haar professionele aanpak, de manier waarop zij een proces leidt en de creativiteit die zij daarbij aan de dag legt. Annerie doet dit met veel enthousiasme en is daarbij altijd opgewekt en energiek. 

Het uitdiepen van een situatie gaat haar gemakkelijk af en zij weet problemen en situaties gemakkelijk te vereenvoudigen en helder weer te geven. Zij is oplossingsgericht zonder iets op te leggen. Kortom een prettige gesprekspartner met een krachtige uitstraling die steeds een goed eindresultaat neer zet"

Jeanne de Laat

“Soepel lopend team met toekomstvisie"

“Annerie heeft ons bedrijf gedurende een jaar begeleidt tijdens een transitietraject. Zij heeft ons in meerdere groep sessies uitgedaagd om de missie, visie en strategie helder te krijgen en bijbehorende doelstellingen te formuleren. 

Dit heeft geleid tot een helder beeld van de toekomst maar ook een herverdeling van taken. We spreken elkaar onderling makkelijker aan en snappen elkaars drijfveren.

Het resultaat is een soepel lopend team met een duidelijke toekomstvisie en groeiplan. De coachende en vooral motiverende rol van Annerie hebben wij als zeer prettig ervaren!"

Jeroen van der Vegt
John Doe UI/UX Designer
John Doe UI/UX Designer

“Issues niet alleen signaleren en benoemen”

“Kenmerkend voor het werk van Annerie is haar vermogen om issues niet alleen te signaleren maar ook concreet op te lossen. Hierbij weet zij de belangen van betrokkenen zodanig op waarde te schatten dat een voor alle partijen werkbare oplossing ontstaat.

Ze heeft een uitgebreide theoretische kennis en praktische ervaring en weet hiervan goed gebruik te maken. Ook op persoonlijk valk is het een genoegen om met Annerie te mogen werken."

Jean-Pierre Bakker

 Voor wie is dit programma NIET ?

Step Into Your Business Genius is niet voor iedereen. 

Het programma is niet geschikt als je:

 • Verwacht dat je zonder eigen inspanning serieuze groei in klanten en financiën realiseert.
 • Je bedrijf als hobby ziet.
 • Al "teveel" verplichtingen hebt en dit programma ziet als last in plaats van enorme kans.
 • Niet bereid bent om jezelf als mens verder te ontwikkelen, bedrijfsontwikkeling is onmogelijk zonder persoonlijke ontwikkeling.
 • Niet "zelf-startend" bent en onvoldoende motivatie en doorzettingsvermogen hebt.
 • Tevreden bent met wat je nu hebt en hoe je bedrijf nu loopt.
 • Niet open staat voor eerlijke feedback en coaching.
 • Ondanks de voordelen en opbrengsten van dit programma op ziet tegen de kosten.

Dit programma is een life-changing ervaring!


Step Into Your Business is geen programma maar een life-changing ervaring! De kennis en vaardigheden leer je zowel tijdens de diverse live-events, coachingswebinars, Q & A sessies, online trainingen, 1 op 1 coaching en je mede studenten in de Facebook groep.  

De nadruk ligt op het direct toepassen van je kennis, niet op méér kennis. Dat betekent dat je bij elk onderdeel direct de vertaling maakt naar jouw eigen specifieke situatie. Je vertrekt nooit zonder praktische strategieën, stap voor stap werkboeken, actieplannen, templates, transcripties, recordings etc.. Jouw ontwikkeling en groei staan centraal en we sluiten bij alle leerstijlen aan. 

Met name de live-events zijn een ware belevenis! De leermethodiek en leeromgeving is zo dynamisch dat je nieuwe kennis en inzichten na de bijeenkomst NIET NIET meer kan weten. De events zijn "brein- vriendelijk" en stimuleren je continue via al je zintuigen waardoor je 80% meer onthoudt. 

En misschien is de grootste winst uit de live-events nog wel dat je uit je dagelijkse sleur komt en eens helemaal gefocust bent op jezelf en jouw wensen om het leven en inkomen te creëren waar je altijd al van droomde.

Het IS echt mogelijk!

De keuze is aan jou!

Denk jij in mogelijkheden en kansen? Geloof jij dat waar jij over droomt voor jou realiteit kan worden? Hoe ziet jouw leven eruit als jouw bedrijf je de financiële vrijheid geeft om echte keuzes te maken en de dingen toe doen die je energie geven? 

Als jij kiest ga je via een duidelijke route naar het volgende niveau van succes!

 Drie programma-opties voor jouw succes

Jouw succes staat centraal binnen Business Genius. Daarom zijn er drie programma-opties ontwikkeld zodat er altijd een optie is die past bij jouw specifieke situatie.

VITALITY

1 Module

FREEDOM

Alle Modules

INDEPENDENCE

2 Modules

Op dit moment is de inschrijving voor de Step Into Your Business Genius programma's gesloten. Wil jij geïnformeerd worden als de inschrijving weer geopend wordt, klik dan op de button hieronder en vul de survey in. Je wordt dan op de hoogte gehouden!

 Veel gestelde vragen

En natuurlijk de antwoorden!

Kan ik deelnemen als ik nog geen bedrijf, product of dienst heb?

Hoe lang kan ik erover doen?

Wat is precies de inhoud van de verschillende modules?

Welke ondersteuning kan ik verwachten?

Wanneer worden de trainingen gegeven?

Krijg ik meteen toegang tot het gehele programma?

Hoe wordt het programma geleverd?

Ik hou niet van verkopen. Is dit programma toch passend voor mij?

Kan ik de resultaten halen die worden genoemd?

Toch nog vragen? Neem contact op!

 Welke pad kies jij?


Annerie van der Sterre
Step Into Your Business Genius

Over de maker:

Annerie heeft ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven als HR & projectmanager, lid management teams, coach, trainer en mediator. Zij heeft tientallen ondernemers, leidinggevenden en medewerkers begeleid op het gebied van visie-ontwikkeling, teambuilding en -coaching, en (cultuur)veranderingsprocessen.  

Bijna 100 bedrijven heeft zij ondersteund in het succesvol oplossen van serieuze problemen en uitdagingen. Op basis van zowel haar eigen ervaringen als zelfstandig ondernemer als bij haar klanten, heeft zij het modulaire systeem Step Into Your Business Genius ontwikkeld om starters, ZZP'ers en MKB-ondernemers een versnelling te geven naar succes.


No menu items have been found.
>