Wie is Annerie van der Sterre?

Annerie is al 15 jaar succesvol als zelfstandig ondernemer en heeft ruim 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven als HR & Project Manager, Management Team lid, Coach, Trainer en Mediator. Zij heeft vele ondernemers, leidinggevenden en medewerkers begeleid, op het gebied van visieontwikkeling, teambuilding en –coaching, (cultuur)veranderingsprojecten, doorbreken van persoonlijke barrières en impactvol handelen tijdens moeilijke situaties en conflicten.

Annerie van der Sterre is  de oprichtster van Atmaram en heeft jarenlange ervaring als HR-manager en lid van het Management Team binnen diverse bedrijven van groot tot klein. 

Zij heeft 16 jaar strategisch-beleidsmatige alsook operationele werkervaring binnen het brede vakgebied van Human Resources & Management en heeft gewerkt binnen bedrijven in industriële sectoren (van massaproductie tot internationale, dynamische high-tech omgeving), de dienstverlenende branche, de zorgsector, handel-, distributie en transport en de agrarische sector.

 Zowel de harde kant van het vak wordt door haar beheerst (vakinhoudelijke begeleiding bij fusies, reorganisaties, verzelfstandiging etc.) als de meer procesmatige vaardigheden die worden gevraagd bij veranderingsprocessen, coaching, teambuilding, competentiemanagement, in- door en uitstroom vraagstukken.

 Annerie is een betrokken, resultaatgerichte en hands-on manager met een coachende stijl van leiding geven: doelen vaststellen, stimuleren van inzicht, grenzen afbakenen, bevoegdheden geven en het geven van directe en eerlijke feedback.

 Zij signaleert ontwikkelingen en behoeften binnen de organisatie en weet deze op basis van visie en met overtuiging te vertalen naar concrete doelstellingen en activiteiten. 

Door haar integriteit is zij een vertrouwenspersoon en gesprekspartner voor alle geledingen. 

>