organisatie adviesbureau Atmaram

Reorganisatie is meer dan een juridisch spoor

Het voelt als oneerlijk, als beperking van uw vrijheid en ondernemerschap als u in moeilijke tijden afscheid moet nemen van uw gewaardeerde medewerkers en door starre reorganisatiewetgeving niet eens uw eigen keuzes kunt maken.

De economische crisis is onverbiddelijk en veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op.

Veel bedrijven worden daardoor gedwongen om te reorganiseren. Dat is wat anders dan afscheid nemen van een aantal medewerkers. Het woord zegt het al: re-organiseren. De organisatie moet anders ingericht worden. Dat doe je niet ‘met de kaasschaaf ’. Maar hoe dan wel?

Een reorganisatie begint met een uitgekiend voortraject. Je kijkt naar het eindstation. Waar wil je straks staan, hoe moet de nieuwe organisatie ingericht zijn om weer succes te kunnen boeken? Kunnen taken op een slimme manier anders verdeeld worden? Welke medewerkers zijn cruciaal voor de onderneming en hoe kun je die behouden? En zo zijn er nog 1001 vragen die beantwoord moeten worden, voordat stappen gezet kunnen
worden richting zorgvuldige ontslagprocedures. Als die dan nog nodig zijn…

Het zal duidelijk zijn: een effectieve reorganisatie staat bol van organisatorische en juridische aspecten. En wanneer zo’n ingreep niet voortvarend, accuraat en uiterst doordacht wordt doorgevoerd, kan het alsnog ‘de genadeklap’ betekenen. En omdat u niet iedere dag met dit bijltje hakt, is een goed advies van groot belang om positief door en uit een reorganisatie te komen. Reorganisaties bieden namelijk ook kansen en deze kansen grijpt Atmaram samen met u!

Atmaram heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en volledig uitvoeren van reorganisatietrajecten vanaf het voortraject, de organisatorische keuzes, het opstellen van een Sociaal Plan tot en met de juridische afhandeling van de (individuele) ontslagaanvragen. Uitgangspunt daarbij is om binnen de starre (reorganisatie)wetgeving te komen tot maximale keuze voor u als klant. Ook het begeleiden van fusie- en overnametrajecten is vertrouwd terrein.

En wij beloven u, er zijn meer kansen dan u in eerste instantie voor mogelijk houdt! Bel voor een vrijblijvend gesprek en wij verrassen u.

 
php script encode decode php script encode decode php script encode decode php script encode decode http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com