organisatie adviesbureau Atmaram

Over Atmaram

Organisaties zijn voortdurend in verandering; of het nu gaat om de verbetering van de product- of dienstverlening, het effectiever inrichten van de bedrijfsonderdelen, het aangaan van samenwerkingsverbanden of groei en inkrimping. Organisatieverandering is een voortdurend proces dat plaats vindt op alle niveaus met tal van betrokken medewerkers.

Atmaram is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd op het gebied van Management & Organisatie en Mensen & Cultuur.

Atmaram richt zich met haar dienstverlening op ondernemers binnen een variëteit aan branches, onder andere op het gebied van visieontwikkeling, strategisch innoveren, reorganisaties en (cultuur)veranderingsprocessen, mediation en strategisch/tactisch personeelsbeleid. Atmaram brengt expertise die normaal voor het MKB niet betaalbaar is binnen handbereik.

Wat heeft Atmaram te bieden:

 
php script encode decode php script encode decode php script encode decode php script encode decode http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com