organisatie adviesbureau Atmaram

Gedreven, betrokken en resultaatgericht

De missie van Atmaram is om bedrijven succesvoller te laten zijn door de gewenste beweging te brengen in het management, de processen en de medewerkers van de organisatie.

De visie van Atmaram is dat een succesvolle organisatie begint met oprechte betrokkenheid bij de persoonlijk drijfveren van de ondernemer en de medewerkers. Atmaram werkt vraag-georiƫnteerd waardoor de dienstverlening en aanpak afgestemd is op de specifieke vragen van de klant.

Openheid, oprechte aandacht, vertrouwen, gelijkwaardigheid, eigen verantwoordelijkheid en resultaatgerichtheid zijn steekwoorden die leidend zijn in de contacten met mensen.

De volgende quotes inspireren Atmaram om verder te gaan waar anderen het wellicht opgeven:

  • We worden allemaal geconfronteerd met een reeks grootse kansen, op schitterende wijze vermomd als onoplosbare problemen.
  • Als je enige gereedschap een hamer is, ziet elk probleem eruit als een spijker.
  • Het enige blijvende concurrentievoordeel is sneller te leren dan de concurrenten.
  • Weinig zaken zijn voor een succesvolle toekomst van een onderneming zo gevaarlijk als een succesvol verleden.

Atmaram beschikt over een uitgebreid netwerk van zeer professionele ondernemers waarmee intensief wordt samen gewerkt als dat voor het beoogde resultaat meerwaarde biedt. Het doel bepaalt de weg die wordt gekozen. Atmaram gaat voor resultaat!

 
php script encode decode php script encode decode php script encode decode php script encode decode http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com