organisatie adviesbureau Atmaram

Mind Mapping

Is kennis nog wel macht?

 

Anno 2012 gaat dit spreekwoord niet meer op.  Heeft u ook wel eens het gevoel dat u overladen wordt met informatie, u zuchtend de nieuwste ontwikkelingen tot zich neemt, u bij zichzelf denkt: “Kan ik dit nog wel bijhouden?”, “Hoe hou ik alle ballen in de lucht?”.

 Het enige blijvende concurrentievoordeel is sneller te leren dan de concurrenten.  Zijn u en  uw medewerkers in staat om de kennis en informatie die u nodig heeft, snel en efficiënt tot u te nemen, op te slaan, te analyseren en middels associatie en voorstellingsvermogen om te vormen tot nieuwe kennis en toepassingen? Dit is wat succesvolle organisaties onderscheid van de minder succesvolle organisaties! Tot welke categorie wilt u horen?

 Atmaram combineert haar expertise op het gebied van breinvriendelijk werken en leren, met de jarenlange ervaring op het gebied van Management, Human Resources en Verandermanagement. Wij kunnen u helpen zich echt te onderscheiden door uw organisatie-effectiviteit en -innovatie te vergoten.

 De principes van Mind Mapping ondersteunen de essentiële business vaardigheden zoals:

  • Maken van goede keuzes;
  • Organiseren van je eigen ideeën en die van anderen;
  • Individuele en groepscreativiteit;
  • Analyseren;
  • Definiëren en oplossen van problemen;
  • Stellen van doelstellingen in tijd en geld;
  • Geheugen en communicatie.

 

Door middel van prikkelende brainshops, trainingen, coaching en organisatieadvies, leren wij u de principes van breinvriendelijk werken en Mind Mapping.

 De consultants van Atmaram zijn persoonlijk getraind door de grondlegger van Mind Mapping, de heer Tony Buzan en er wordt gewerkt met de modernste digitale middelen om het effect van Mind Mapping extra te vergroten en er met plezier aan te werken.

 

Geïnteresseerd? Bel voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met Atmaram of vul het contactformulier op de website in.

 
php script encode decode php script encode decode php script encode decode php script encode decode http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com